Cemix S1 Flex csemperagasztó 20kg

  • Mennyiségi egység: db
  • Kiszerelés: zsák

Gyártó: Cemix

Kiszerelés: 20 kg/zsák

ÁR: 7 103 Ft/zsák
egységár: 7 103 Ft/db
Ismertető

Termékleírás:

Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására kül- és beltérben. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken is alkalmazható. Különösen alkalmas nagy méretű burkolólapok (max. 90 cm oldalhosszúságig) ragasztására. Stabil, meglévő kerámiaburkolatokra történő közvetlen ragasztás beltérben megengedett.

Alapfelülettel szembeni követelmények:

A ragasztandó felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, porés szennyeződésmentes. Erősen nedvszívó alapfelület esetén Putzgrund alapozót kell használni a ragasztás előtt. Gipsz kötőanyagú falak vagy vakolatok, gipszkarton falak esetén Tiefengrund, gipsz kötőanyagú esztrichek és önterülő padlókiegyenlítők esetén Estrichgrund alapozót kell használni a ragasztás előtt.

Feldolgozás:

Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük, 5 percig állni hagyjuk és még egyszer átkeverjük. A ragasztót fogazott glettvassal kenjük fel az alapfelületre, a burkolólapokat enyhe nyomással helyezzük el a felületen. Hosszabb várakozási idő elteltével esetleg keletkező bőrösödésnél újra hordjuk fel a ragasztót. Kültérben és nagyobb forgalmú helyeken a ragasztót fel kell hordani az alapfelületre és a burkolatra egyaránt.