NIDA Fix ragasztógipsz 25kg

  • Mennyiségi egység: zsák
  • Kiszerelés: zsák

NIDA Fix (T) ragasztógipsz
Gyártó: Siniat
Kiszerelés: 25 kg/zsák

ÁR: 3 610 Ft/zsák
egységár: 3 610 Ft/zsák
Ismertető

NIDA Fix (T) ragasztógipsz

Speciális adalékok hozzáadásával készült szintetikus gipsz bázisú ragasztó. Segítségével épületek belső terében található tégla, beton, gázbeton, gipszblokk és ásványi vakolattal ellátott falakra rögzíthetünk g-lemezeket.

A termék alkalmazható még gipsz, vagy gipszkarton párkányok, egyéb díszítő elemek rögzítésére, valamint nagyobb hiányok kitöltésére, szerelődobozok süllyesztéséhez és más munkálatokhoz is.

Műszaki adatok: felhasználhatóság a gyártástól számított 6 hónap; keverési arány 0,50 l víz 1 kg termékhez; megközelítő felhasználási mennyiség kb. 4 kg/m2; feldolgozhatóság ideje kb. 60 perc.

Alkalmazás

A NIDA Fix ragasztógipszet a gipszkarton lapok hátoldalára, a szélek mentén, pontszerűen kell felhordani. A gipszpogácsák közti távolság kb. 30 cm legyen. Az így előkészített lemezt kb. 10 percen belül kell a falra felragasztani, majd léc és vízszintező segítségével beállítani. Nem szabad megfeledkezni a lemezek és a fal közötti minimálisan 1,5 cm-es táv megtartásáról. A lemezek függőleges beállítását a ragasztást követő kb. 25 percen belül kell elvégezni. A termék +5oC és +25oC közötti környezeti és alapzati hőmérsékleten használható.

Előnyök

•  Kiváló megmunkálhatóság
•  Száradás után nagy szilárdság
•  Nincs zsugorodás


Kiszerelés: 25 kg/zsák